86caee31-d29d-4b2c-8bbb-9fb7a93ea148

1ste ouderraad / workshop

iedereen welkom!

Beste ouders,

Het nieuwe schooljaar is al stevig uit de startblokken geschoten en ook de ouderraad is weer van start gegaan voor een jaartje volle inzet.

Zoals jullie wellicht al weten ondersteunt de ouderraad de school bij activiteiten of organiseert de activiteiten en biedt financiële hulp voor de werking van de school (zowel materieel (denk bv maar aan de schooltuin, digitale schoolborden,…) als ‘in natura’ (denk bv maar aan fruit op school, pasen, kerst,…).
 Er staan ook dit schooljaar weer heel wat activiteiten op het programma (schoolfeest, eetfestijn, grootouderfeest, Kerst, carnaval, Pasen,…). Iedereen die een handje (groot of klein) wil toesteken is hier uiteraard bij welkom! Stuur een mailtje naar ouderraad.deknipoog@gmail.com en laat weten waar jij zin in hebt om aan mee te helpen.

Maandag 17/9 organiseerden de eerste ouderraad in de vorm van een ‘workshop’ waarbij we ideetjes sprokkelden voor het nieuwe schooljaar. 
Heb jij nog suggesties om door te geven? Of bruis jij nog van de ideeën en wens je die over te brengen? Dan kan je dat nog steeds doen via ouderraad.deknipoog@gmail.com
Laat je vooral niet tegenhouden als je je niet verder kan/wil engageren, elke bijdrage wordt gewaardeerd.
Uiteraard zijn wij ook aanspreekbaar aan de schoolpoort.

Met vriendelijke groeten,
Team Ouderraad
 
caa5bbab-f938-400f-bf76-ad064c6f02f4